Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 9 fjalë: (0.52 sekonda)

NËM kal. dhe jokal.

NËMË f. sh.

NËMËS m. sh.

NËMËSOJ kal.

NEMITEM vetv.

NEMITUR mb.

NEMTE f. sh.

NËMUR mb.

Të kërkuara së fundmi

Na ndiqni në rrjetet sociale:

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com