Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 31 fjalë: (0.97 sekonda)

artificial) copë xhami, e përpunuar në

BAR NEPËRKE bot.

bashkohen nën pushtetin e një monarku të vetëm

dikujt (me emra në funksion thirrori). O shok! O

disa gjellëtore e dyqane në konvikte etj.

LARTË (i, e). Zë në shkretëtirë libr. shih te

NË I parafj.

NË II lidh.

NE vetor.

NEANDERTAL m. sh.

NEBULOZË f. sh. astr.

NEÇE f. sh.

NEF m. sh. arkit.

NEFES m. vjet.

NEFRIT I m. mjek.

NEFRIT II m. sh. min.

NEGATIV m. sh.

NEGATIV mb.

NEGATIVISHT ndajf.

NEGËR m. sh.

NEJÇ mb.

NEJÇË f. sh. bot.

NEJËS m. sh.

NEJSE pj.

NEKROLOGJI f. sh.

NEKROPOL m. sh.

NEKTAR m.

NEKTARMBAJTËS mb. bot.

NEKTAROR mb. bot.

NËM kal. dhe jokal.

Të kërkuara së fundmi

Na ndiqni në rrjetet sociale:

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com